LUSTJAKT - SE TRAILERMejla beställning till annikaochvera@hotmail.com
Pris: 129 kr, fri frakt.
betalas genom Swish, PayPal eller kontoöverföring 


Lustjakt är ett relationsdrama inbakad i en rafflande deckare! Den fartfyllda handlingen tar dig genom glädje, sorg, kärlek, sex, våld och fasa …
Huvudkaraktären Jessika Ströms dröm om lesbisk kärlek leder henne in i ett äventyr där hon utsätts för svåra prövningar. När en kvinna omkommer i en villabrand blir hon inblandad trots att polisens utredning tyder på att det handlar om ett tragiskt självmord.
Men vissa omständigheter får polisinspektör Lennart Wennström att reagera, hade kvinnan kanske ändå blivit mördad?
Privat spaningsarbete leder spåren mot 38-åriga butiksbiträdet Jessika Ström. Har hon något med dödsfallet att göra? Var hon delaktig, ansvarig … eller är hon kanske nästa offer? Och hur ska Lennart gå vidare när han frångått polisens policy? Det enda han vet med säkerhet är att Jessika Ström är spårlöst försvunnen.
Hon är en bricka i ett spel där jakt på lust urartar i en ondskefull och farlig dominoeffekt.


LUSTJAKT gavs ut genom Calidris Förlag 11 juli 2016  FÖRFATTARPRESENTATION
Annika, personlig assistent – Vera, stålverksarbetare. Vi träffades en solig höstdag 2011. Båda var nervösa inför mötet. Det vi hade skrivit till varandra kändes för bra för att vara sant, vi räknade kallt med att något väsentligt skulle visa sig inte stämma. Som magneter drogs vi mot varandra. Utan betänkligheter möttes vi … För evigt var vi förlorade i livets högsta vinst!
Att leva sin dröm med kvinnan i sitt liv är obeskrivligt. Vi delar äktenskap, intressen och nöjen. När vi insåg att vi båda tycker om att skriva, och att vi uttrycker oss på liknade sätt, kändes det givet att skriva en roman tillsammans – som en författare. Ett annat självklart val var att skapa karaktärer med oss själva som förebilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar